ÄNTLIGEN!

idag fick jag min systemkamera! gissa om de har blivit mycjket kort ;) nu kanske ja kan bli bättre på att lägga ut dagens outfit, även om jag har tråkiga kläder haha. men här kmr iaf en bild på vad jag har på mig nu, eller iaf tröjan. mitt fejs behövdes inte visas tyckte jag...

H&M collage ♥

provade att göra collage i ett annat program än de ja brukar.
tycker att båda är bra! allt är från h&m ♥

tjugesjättefebruaritvåtusentie

hej!
sitter i min säng & dricker kaffe, har blivit duktig och går upp tidigt nuförtiden! ikväll så blir det film med tjejorna! hihi, mys ska d bli ♥ dom stannar till lördag oxå :) sen på söndag så får jag min kamera!! ♥♥ äntligen! då kan ni räkna med mycket bilder! :D och just nu ör det +grader ute, hejdå snö! hoppas det börjar regna eller blir jätte soligt oxå! vill bara ha vår nu, ska nog klippa ihop ett collage med vår kläder nu bara för de!
hörs senare!

new header ♥♥

hej!
gjort en ny header! kanske gör en ny snart men denhär får va sålänge. ♥
idag har ma vart med elvira, vi nörda vi datan...
igår frös jag ihjäl mina händer och det gör fof ont?
något är fel.
men ni får hadé! ♥

Söndagförmiddagserutsåhär.


tjugondefebruaritvåtusentio

hej!
nu har jag äntligen lov! och ute är det 200 meter snö och det snöar fortfarande :( menmen, hemma + film är aldrig fel! ha en bra lördag iaf, puss
bilder från:
.com

You got me all wrong.

hej!
dagen va seg även fast ja sluta tidigt, kollade på kabaré & den va rätt kass men a, rolig iland.. nu ligger jag i sängen med min data och har pluggat på spanskan. prov imorn! mvg ska det vara :) men nu har ja inte mkt mer & skriva om så ni får några bildeer på snygga kläder från lookbook ;)
puss från mig! ♥

ahhhhhhhhh, ge mig kläderna?!

el ojo ♥

hej!
har inte skrivit något på ett bra tag nu! men nu är jag här, har målat naglarna presis & nu sitter jag och låter dom torka samtidigt dom jag lyssnar på musik, sountracken till Twilight/New moon, sjukt bra! ♥ 
På torsdag blir det spanska prov och det gillar vi inte! menmen, plugga måste man ju... men nu ska jag drick litte te & sen blir det min älskade säng! :)
kyss ♥


me ♥ clothes


kan det inte bli sommar nu?! eller iaf vår!!!

20100211

hej!
praoat idag, det var kul! fick baka & massa :) va hemma ungefär två, slutade tidigare för det fanns inte så ycket att göra. nu sitter ja här och lyssnar på musik! har pluggat spanska gloser och såå, j ahr prov på tisda och det ser vi inte fram emot! fast ja kan nästan alla nu, det är 150 stycken!! haha, vet inte va ja dka göra nu men vi hörs!

ciao !

Paralyzed

hej, dagen har varit seg, även om ja kom 1 tim försent & gick typ en halvtimme innan vi sluta -.- men sen gick jag iaf me elvira hem, sen gick vi till mig. kollade lite på film & satt vid datan och drack varmchoklad (y) haha, imorn & på fredag har jag prao, ganska kul, eller 9-2 är vi där. ett café, tiderna är okej! :) nu ska jag fortsätta och lyssna på musik och göra ingenting! :) puss

lyssnar just nu på the used, klicka så kmr du till min spelningslista med dom! :)


åttondefebruaritvåtusennio

hej! ♥
idag var man då i skolan, dagen gick rätt så fort och vi hade faktist rolig gympa! :) vi hade redskap och gjorde kyllebytter, stog på händer och hoppa på någon hoppgrej haha, de va iaf roligt. resten av dagen har jag bara pluggat, pluggat och pluggat! är klar med nästan alla mina läxor! :) men aja, nu ska ja duscha, skriver kanske senare!
kram

death cab for cutie ♥

hej!
sitter här vid datorn och dricker cola. va med elvira en stund förut vi kollade på fucking åmål, haha har sett den många gngr :p men iaf, fick jätte många bilder från denna sommarn, tänkte lägga upp några men de får bli imorn eftersom d cpar sej... kan få några låtar ist :)
puss'

 

20100207

hej!
idag har jag inte gjort så mycket, kmr nog inte göra så mke mer heller. kollade genom mina bilder och hitta från när ja va i turkitet/rhodos för 2 år sen! saknar de! ska nog nånstans iår, egypten tror jag de blir! :) bloggar sen igen, kraam ♥


***


köpte bara det här + en vanilia latte på espressohouse såklart! :)
men jag är faktist duktig och sparar mina pengar! haha.
men va tvungen & ladda mitt busskort med 150 kroner också,
men aja, man överlever! haha ville inte gå hem precis!
nu ska jag göra te och sedan sova ♥

slingorna blev inte så mkt skillnad av, lite orange/blont bara,
mitt hår är inte gjort för att färgas? de blir aldrig som ja vill ha de

i'm home !

kom hem från gbg för en timma sen, köpte inte så mycket, lägger upp bild sen. köpte iaf slingor till mitt hår, blonda. får se hur de blir, hoppas inte orange lr nått! men ni får se hur d blir imorn, lr senare. men nu ska iaf ja lägga i slingorna så här får ni dagens outfit sålänge :)
seeu ♥


Känn ingen sorg för mig göteborg

hej!
håller på & fixar mej, ska t gbg med en kompis snart. håller på att sparar mina pengar till systemkameran men ja har presentkort ja kan handla på (y) kmr kanske bilder sen från dagen/vad jag har köpt och såå :) men ni får ha en bra lördag!
puss


får bli en meninsgslös bild som ja tog när ja hade tråkigt :)


LOVE ♥

hej!
Var på media markt & kollade på systemkamror, hittade en som jag har bestämt att ja ska ha! nikon någonting, fixar en bild. sen ska ja sova, så gonatt :)
dökär ♥

100204

har inget kul & skriva så ni fåren låt ist. har inte vart i skolan idag,
så nu ska ja äta frukost (eh ja, ja har inte gjorrt de än :s) & sen
kolla på film. skriver kanske senare igen :)
puss

0.00+


det är tusen grader kallt & sjuhundra meter snö ute. ja vill ha SOMMAR.

2/2 - ice cream and a movie


Hej!
min dag: skola+hem+b&j's+film. kollade på sandor/ida, om det va d den hette? har sett den inan men de va 100 årsen, kl nio blire house sen paradise hotel -FINAL! haha, så skriver nån gång imorn. hade!

***


förstainläggetpåförstafebruari.

hej! =)
gjorde bloggen för 3 vecker sen &så skriver ja första gången idag? eh, haha, bra gjort! Just nu lyssnar ja på musik & ja, inget mer... men har iaf inget kul & skriva nu så skriver när ja har d!
puss

RSS 2.0